lagers 1
lagers 2
lagers 3
Lagers

Zowel standaard lagers van een hoge kwaliteit (Nachi en SNR) als hoge kwaliteit roestvaststalen lagers (SMT) vormen een belangrijk deel van ons leveringsprogramma. Andere producten zoals Dynamic kunststof lagerblokken, naaldlagers (IKO), glijlagers en royde speciaal lagers maken ons leveringsprogramma compleet.

GLIJLAGERS

Het programma glijlagers omvat zowel dunwandige lagers als lagerbussen van sintermateriaal. Dunwandige bussen zijn verkrijgbaar in een groot aantal onderhoudsvrije en in gesmeerde uitvoeringen. Bovendien zijn glijlagers leverbaar in roestvaststalen uitvoering, eventueel voorzien van een coating, welke geschikt is voor FDA-omgeving. De leverbare diameters lopen uiteen van 3 mm toto 300 mm. Ook specials volgens klantenspecificatie zijn leverbaar.
De dikwandige lagerbussen zijn in het algemeen uit sinterbrons of sinterijzer en zijn in een groot aantal afmetingen leverbaar.

DYNAMIC KUNSTOFLAGERBLOKKEN

Tegenwoordig nemen kunststof lagerblokken een steeds belangrijkere plaats in om constructies welke blootgesteld worden aan agressieve media, duurzaam en zeker te beschermen. Door de steeds sterker wordende vraag vanuit de levensmiddelen-, farmaceutische- en chemische industrie is de ontwikkeling van kunststoflagerblokken en de daarbij behorende kogel- of glijlagers in een stroomversnelling gekomen. Een groot deel van deze behoeft wordt door het leveringsprogramma van Dynamic afgedekt.

IKO NAALDLAGERS

Van IKO zijn leverbaar naaldlagers in plaatstalen en in machineaal bewerkte stalen uitvoering, eventueel afgedicht. Tevens zijn leverbaar naaldkooien, binnenringen, axiaal naald- en cilinderlagers en combi naaldlagers. IKO naaldlagers worden in zowel metrische als inchmaten geleverd.

SNR LAGERS

SNR zijn kwalitatief hoogwaardige lagers. Het leveringsprogramma omvat, naast een breed assortiment industriële wentellagers, een groot aantal specials en een uniek pakket lagerblokken en -huizen.

NACHI WENTELLAGERS

Nachi lagers zijn er in alle afmetingen en zijn geschikt voor diverse industrieën zoals de automotive, elektrotechniek, algemene machinebouw en de staalindustrie.

CHINESE KWALITEIT

Wij voeren normaal gesproken A-kwaliteit lagers. Echter laten bepaalde toepassingen toe om een Chinees productielager te gebruiken. De Chinese lagers kosten ongeveer 20-25 % van een A-kwaliteit lager.

Link doorsturen per email
Bel me terug
Nu € 29
Lees meer ...
NU 145,00
Lees meer ...
GRATIS persen!
Lees meer ...
Nu € 2.97 per stuk
Lees meer ...
NU € 999,00
Lees meer ...

Alle prijzen exclusief 21% B.T.W. bij afhalen bij magazijn. Prijswijzigingen voorbehouden.
Lees ook onze Algemene voorwaarden