werkplaats 1.1
werkplaats 2.1
Werkplaatsinrichting

Werkplaats en opslag
Voor de inrichting van uw werkplaats bent u bij ons op het juiste adres. Het toepassingsgebied loopt van losse werkplekken en meervoudige werkplekken tot montage- en transportlijnen. Door module componenten kunnen bestaande werkplaatsopstellingen op ieder moment veranderd en uitgebreid worden. In het programma zijn onder andere opgenomen magazijn kasten, werkbanken en computerkasten.

Slanghaspels
In het programma zijn opgenomen slanghaspels, zowel open als gesloten modellen, hand opgerold en zelfoprollende modellen voor de toepassing van lucht, gassen, koud/warm water, olie, vet en elektra.

Ontvetbak
Onmisbaar voor elke werkplaats. Ze zijn geschikt voor het reinigen van kleine onderdelen en mechanische componenten van voertuigen of machines. Het reinigingsmiddel wordt gepompt d.m.v. elektriciteit direct naar de metalen flexibele slang.

Hydraulische werkplaatspers
Geschikt voor het rechtmaken, buigen, persen en ponsen. Ideaal voor het aanbrengen of verwijderen van bouten, lagers en assen. De werkplaatspersen zijn in vele soorten en maten leverbaar o.a. handmatig hydrolische of handmatig pneumatische aansturing.


Vloeistofafzuiger
Zeer geschikt voor transmissievloeistof, remvloeistof, koelmiddel en tandwiel en motorolie. Sluit automatisch af op 5,5 liter. Inhoud reservoir is 6 liter. Handbediend of pneumatisch.

Link doorsturen per email
Bel me terug
Nu € 85
Lees meer ...
Nu € 25
Lees meer ...
NU 145,00
Lees meer ...
NU vanaf € 16,96
Lees meer ...
NU € 999,00
Lees meer ...

Alle prijzen exclusief 21% B.T.W. bij afhalen bij magazijn. Prijswijzigingen voorbehouden.
Lees ook onze Algemene voorwaarden